2014. február 6., csütörtök

Focilabda torta



Még a nyáron készült, de amennyire emlékszem, nem nagyon használtam receptet hozzá.
Három különböző méretű piskóta három különböző méretű tortaformában. Kb. 9, 7 és 4 tojásosak mondjuk.
Krémnek 2,5 dl tejjel 2 ek lisztet fel kell főzni, majd megvárni míg kihűl. Ezt 25 dkg porcukorral és 20 dkg margarin keverékével összekeverni. Elfeleztem, a barna értelemszerűen kakaós, a fehérben pedig citromhéj és citromlé van.
A borítás Hulala felvert krém, sima és kakaós. Pöttyökből igyekeztem megalkotni a labda felületét.
Bármilyen krémmel és piskótával elkészíthető, a lényeg, hogy ne folyjon a krém, hanem tartós legyen.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése